Treningi klientów
Twórz i edytuj treningi klientów, planuj ćwiczenia oraz kończ zrealizowane sesje.
Aktualizacja: 21 października 2026

Treningi rozpoczynasz z profilu klienta. Otwórz zakładkę Klienci w dolnym menu, a następnie wybierz właściwą osobę.
Utwórz trening
-
Na profilu klienta kliknij Nowy trening, aby przygotować nową sesję.

-
W polu Pakiet treningowy wskaż pakiet, z którego trening zostanie rozliczony. Aktywny pakiet klienta jest zaznaczany automatycznie. Opcja "Bez pakietu" jest dostępna tylko wtedy, gdy studio na nią pozwala — w przeciwnym razie trening musisz przypisać do pakietu.

-
Kliknij Zapisz i dodaj ćwiczenia, aby utworzyć trening i przejść do jego planu.

Dodaj ćwiczenia i serie
-
Kliknij Dodaj ćwiczenie, aby otworzyć listę pozycji, które możesz dołączyć do planu.

-
Przy wybranym ćwiczeniu kliknij Dodaj, aby dołączyć je do treningu.

-
Kliknij Dodaj serię i uzupełnij jej wartości. Zależnie od ćwiczenia podasz np. planowany ciężar oraz liczbę powtórzeń.

Zakończ trening

Po oznaczeniu wykonanych ćwiczeń i serii kliknij Zakończ oraz potwierdź, aby zapisać postępy klienta.
Usuń trening

Trening dodany przez pomyłkę usuniesz z menu (ikona trzech kropek) w prawym górnym rogu — wybierz Usuń trening i potwierdź.
Zablokowane treningi

Studio może zamykać rozliczone tygodnie lub miesiące. Po końcu okresu masz jeszcze kilka dni na poprawki, a potem treningi z tego okresu zostają zablokowane.
- Na zablokowanym treningu zobaczysz informację Okres rozliczeniowy zamknięty z datą zamknięcia.
- Nie zakończysz go, nie usuniesz ani nie zmienisz terminu, długości i pakietu. Te opcje znikają z menu.
- Notatki i ćwiczenia możesz nadal edytować.
- Przy dodawaniu treningu dni z zamkniętego okresu są niedostępne w kalendarzu.
Nie znalazłeś odpowiedzi?
Jeśli nie opisaliśmy tego, czego szukasz, napisz do nas — chętnie pomożemy.